Spørgsmål & svar

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi ofte modtager. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål er du velkommen til at skrive til [email protected]

Hvornår kan mine gaver være fremme?

Vi leverer pakker dag-til-dag i pakkekalender-sæsonen oktober og november.
Hvis du vil have din pakke leveret INDEN 1. december er sidste frist for bestilling: Torsdag den 28. november kl 13.00. 
Bestillinger i tidsrummet torsdag 28/11 kl 13.00 til fredag 29/11 kl 13.00 omdeles af GLS lørdag den 30. november.

Sender I pakker til udlandet?

Ja - vi sender både til Norge, Grønland og andre lande. Udfyld adresseoplysninger og land - og vælg leveringsmetode "Erhverv" - så sendes pakken til din adresse i udlandet. Bor du uden for EU, så fratrækker vi automatisk moms på din betaling og faktura.

Hvordan bruger jeg hjemmesiden?

Du vælger vores varer med menuen i toppen af skærmen. Vil du købe en pakkekalender, som vi har samlet, så vælg ud fra barnets køn og alder. Vil du selv blande en pakkekalender, så vælg byg-selv pakkekalender.

Hvis du ønsker en pakkekalender til voksne, vælger du det menupunkt og derefter, hvilken pakkekalender du ønsker. Når du har valgt de varer, du ønsker at købe, skal du trykke på knappen "Gå til kassen" og dernæst trykke på knappen "Bestil".

Hvordan betaler jeg?

På pakkekalender.dk kan du betale med kreditkort eller vælge del-betaling. Når du har indtastet dine kunde-oplysninger, vil du blive bedt om at vælge, hvilke type kreditkort du ønsker at betale med. Læs mere om sikkerhed ved kort-betaling under punktet "Vilkår”. Hvis du vælger del-betaling, foregår det via vores samarbejdspartner ViaBill, som er en E-mærket betalingsservice. Med del-betaling bliver du kreditgodkendt på under 15 sekunder, og kan købe en pakkekalender for 17 kr pr mdr. Læs mere om ViaBill her

Hvad betyder det, at pakkekalender.dk har e-mærket?

E-mærket er et kvalitetsstempel af den netbutik, du handler hos. E-mærket viser, at vi overholder alle lovgivningskrav samt en række krav om etisk adfærd på nettet. Det er den danske e-handelsfond, der uddeler e-mærket og jævnligt laver stikprøver for at sikre, at alle krav overholdes. Du kan læse mere om e-mærket her.

Hvordan ved jeg, at gaverne ikke er farlige for mine børn?

Vi handler kun med legetøjs-leverandører, der overholder den skærpede, danske lovgivning om sikkert legetøj. Når det handler om større gaver, der ikke er legetøj, handler vi kun med førende grossister, der lægger vægt på kvalitet.

Hvad med indpakning. Kan I klare den?

Ja, selvfølgelig. Du bestiller indpakning af børnegaver under menu-punktet "Indpakning". Skal du have pakket en komplet pakkekalender ind, så bestil indpakning af 24 gaver til 100 kr. Skal du have pakket øvrige gaver ind, koster det 5 kr pr stk. Gaverne pakkes ind i sølv-farvet poser/gaverpapir med en lille sløjfe. Alle voksen-pakkekalendere leveres indpakket!

Hvordan ved jeg, hvad der er i gaverne, når de er indpakkede?

Når du modtager din kasse med indpakkede børnegaver, har hver gave et diskret nummer. Hvad der gemmer sig bag nummeret, kan du se på den medsendte gaveliste. Du bestemmer naturligvis selv, hvilken rækkefølge gaverne skal gives i. OBS: Der vedlægges IKKE gavelister i voksen-kalenderne, da de ofte sendes direkte til modtageren,

Hvad hvis noget går i stykker?

Du kan naturligvis reklamere, hvis noget går i stykker. Se mere under menu-punktet Vilkår.

Sender I varer til udlandet?

Ja, vi sender gerne pakker til udlandet. Fragtprisen fremgår af ordrebekræftelsen. Kontakt vores kundeservice på [email protected], hvis du vil have sendt varer til andre lande end de, der er i vores ordresystem.

Pakkekalender.dk er certificeret af e-handelsfonden
Samlet pris DKK 0,00

Kundeservice

VAREN ER NU LAGT I INDKØBSKURVEN

Fortsæt med at handle Gå til kassen